IMG_5440ev
IMG_5444ev
IMG_5332ev
IMG_5333ev

Hi guys and all frisbee ultimate fans,

World Ultimate Club Championship (WUCC 2010) was my first sport shooting and at first l thought to keep it just for me and my friends from teams. But I lost data from my HDD for long time then. And cause my beloved brother Aleš died past year in December, I decided to share these photos with those who have known this wonderful man with a big heart, great sportsman, photographer etc., also member of Prague Devils Ultimate team and of the Czech team at European Championship in Arnhem. So then, thanks all of you guys who we were meeting during several seasons, tournaments… Wonderful years, great fun with Frizzly Bears, Groove Connection and many other teams from GB, NL, D, etc. Well, these photos from WUCC 2010 with fields at former largest stadium of the world and great atmosphere is my small gift for you and also for frisbee fans from everywhere:-)

Up!!! And Fair play..

Tomáš Miřička

K vidění byly skvělé catche (chyty), dives (rybičky), up! (výhozy/jinak frisbee ve vzduchu), dresy týmů z celého světa, od favoritů z USA po ambiciózní Japonce, fanoušci a fanynky a to vše na monumentálním strahovském stadionu zalitém sluncem. Část mistrovství probíhala na stadionu v Edenu a turnaj se opravdu vydařil. Fotil jsem hlavně pro sebe s tím, že pár nejlepších snímků nasdílím. Úpravy mi trvaly poměrně dlouho a ke všemu mi odešel HDD a až po letech se mi podařilo fotky z turnaje najít a obnovit. V prosinci roku 2017 zemřel můj mladší bratr Aleš, skvělý člověk a velký sportovec, mimo jiné i bývalý hráč ultimate za Prague Devils a reprezentant ČR na ME v Arnhemu. Tedy jsem se rozhodl, že fotky i s velkým zpožděním zveřejním nejen jako vzpomínku na mého bratra a ultimate komunitu ke které jsme několik let patřili (a byly to skvělé roky – díky Papá a spol.!), ale zpřístupním je i ostatním, co se ke špičkovému ultimate třeba tak blízko nedostali, anebo naopak byli přímo na stadionu.


Galerie




This Post Has 6 Comments

  1. Ahoj Tomáši,

    se smutkem jsem si přečetl Tvůj vzkaz o Alešovi. Celé rodině tímto sděluji svouji upřímnou soustrast. I pro mě byly první roky Ultimate asi ty nejlepší v životě a oba do té éry patříte. Chystám se letos v květnu na epický turnaj v Chrasti u Chrudimi, kdybys měl cestu, dáme pivo. Myslm na Aleše.

  2. Honzo, díky moc! Delší odpověď je p.m. přes mail.

  3. Teď pro všechny!!! Blog byl tímto spuštěn! Včera jsme jenom museli dořešit drobnou admin záležitost a teď je už plně funkční. Teda se budu těšit na jakékoli komenty a postupně sem nahodím podněty.
    První není zrovna ze sportu, ale kdo bude mít zájem o promítání a přednášku o Íránu, brzy ji přidám do cestovatelského blogu.
    Jinak, kdo by měl zájem, akce se koná 13.5. v sympatickém žižkovském alternativním prostoru Punctum od 20h. Klub má parádní terasu, odkud se bude od odpoledne streamovat do éteru dj set.
    Kdo bude 5.5. v Chrástu, tak se tam snad uvidíme!
    Moje příspěvky je možné sledovat i na instagramu, na fb spíš omezeně – na spodní liště jsou odkazy.
    Díky za přízeň a návštěvy. Zatím se mějte fajn a ať vám to lítá;-)!

  4. Ruku mám rychlou v nesprávnou chvíli;-)
    Tomáš Miřička

  5. Hi guys!!!
    Welcome to my web! I’ m sorry about delay of English version, but believe me, although l’m quite busy, we’ re working on it. Feel free to ask me any question or to post here. I will surely check it and answer it.
    Bellow you can find link to my instagram, better option than fb, however Is there as well.
    Good luck to all of you, thanks for visiting and posting me!
    Tomáš Miřička (former Prague Devils team member)

  6. Přátelé,
    vzhledem k tomu, že zásadní úpravy webu obří zásluhou Noricka finišují, dovolíme si nastavit počítadlo k hodnotě, které stránka (hlavně díky vám!) dosáhla před přestavbou, což bylo více než 1500 přístupů. Nemám k dispozici přesné číslo, proto jej zaokrohluji směrem dolů.
    Budu se těšit na vaše komentáře, případně podněty!
    Tomáš
    a technical support Norick,
    kterému i tímto děkuji za mnoho a mnoho hodin obětavé práce, jejíž kvalitu můžete ocenít komenty kdekoli tady na blogu…

Leave a Reply

Close Menu